Nissan 0: klakkend geluid bij het wegrijden koude start en radiogeluid val

Hallo ik heb een nissan first note , ik heb 2 problemen , de eerste is een klakken geluid bij het wegrijden voornamelijk als het koud is . , heb je ook als je speelt met het gaspedaal en koppeling laat opkomen, heb dit eerder gehad met mijn fiat, daar was de flexibele uitlaat pijp gebroken.. maar dit is het niet volgens de dealer,,, ze hebben al de stabilisator rubbers vervangen, remmen aangepast schokbrekers nageken.. probleem bleef maar, echt tien keer terug geweest bij de dealer zelf een ander dealer, op een gegeven moment hebben ze het opgelos, zijden dat het iets in de versnelling was, maar geloof er niets van.. want na bijna een jaar is het weer terug.. wie kan mij helpen.... aub

tweede probleem is bij me radio . als ik muziek luister en doe me raam open , maak niet uit welke raam dan valt het geluid weg.. alles al nagekeken , deuren kabels gecontroleerd radio is al vervangen , maar probleem blijft... heb dit nu al ruim een jaar.. aub help dealer komt er ook niet uit,, wordt wel altijd vriendelijk geholpen pfff maar begint nu wel beetje irritant te worden..

oie_oie

Geplaatst door oie_oie (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,

Zijn de schakelkabels al nagekeken??? Mogenlijk rammelen die op het hitteschild van de uitlaat.

Voor je radio heb ik zo even geen schot voor de boeg. Nameten van de voeding op de radio als de ramen bedient worden?? Misschien valt de spanning dan omlaag bij de radio.

Groetjes
Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan 0 of stel zelf een nieuwe vraag.