Nissan Micra: Luchtmassa meter ?

Bouwjaar: 1994

De nissan van mijn zus stottert af en toe en tijdens rijden wil hij ook wel eens afslaan. Nu las ik hier dat de Lmm wel eens vaak stukgaat maar op dit moment zit ik even zonder techn. gegevens van die auto , tevens is mijn vraag hoe en waar je imitatie Luchtmassa meter vandaan kan scoren.
Vriendelijke groet Maarten

Maarten6789

Geplaatst door Maarten6789 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ferrylj (0) PRO, 18 jaar geleden

www.actronics.nl
¤ 148.50
Compleet gasklephuis, vel goedkoper kan je ze eigenlijk nergens aankomen

16 (0), 18 jaar geleden

je kan deze in sommige gevallen zelfs herstellen

Maarten6789 (0) PRO, 18 jaar geleden

ok bedankt ik ga even kijken

mark7253 (0) PRO, 18 jaar geleden

kan ze rep. als je aan de rechter kant van het gasklephuis het aluminium plaatje los snijd daar achter zitten 3 solderpunten waar de stekker aan vast zit even opnieuw oversolderen en is weer o.k. kan je doen zonder gasklephuis te demonteren . en dan met vloeibare pakking weer plaatje er weer op mont.

Maarten6789 (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee nog niet opgelost ... LMM herstelt maar blijft af en toe afgslaan... maar nooit bij me in de garage... Wegenwacht maakte een opmerking dat de injectoren niet aangestuurt werden... helaas ook geen foutcodes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.