Nissan MICRA: (massa probleem ) als ik mijn rem intrap dan doet maar 1 remlich

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CG10, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 40

Als ik mijn rempedaal intrap doen 2 remlichten (heb er drie de linker doet het zwak en de derde in het midden normaal verder doen geen van beide achterlichten doen het en als ik mijn rempedaal indruk gaat ook opeens mijn dashboard verlichting uit het niks branden wie o wie kan me helpen ?

Jeroen t

Geplaatst door Jeroen t (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Theo Sparenburg (5), 4 jaar geleden

Recent geen lampje in achterlichten vervangen? Als er een trekhaak aanwezig is eerst even stekkerdoos op roest controleren. Anders massa van de achterlichten controleren/schoonmaken.



vr.gr. Theo

Jeroen t (0), 4 jaar geleden

Bedankt voor de tip theo ik heb vijf verschillende achter lampjes geprobeerd van het goede type allemaal geen effect vanmiddag maar eens naar de massa kijken misschien een stomme vraag welke kleur heeft ie en waar zit hij ? Ben niet zo thuis in electriciteit namelijk

Jeroen t (0), 4 jaar geleden

Ps heb geen trekhaak

Theo Sparenburg (5), 4 jaar geleden

Dus recent geen lampje vervangen en geen trekhaak. Massadraden zijn vaak bruin. Of dat bij de Nisan ook zo is weet in niet. In de motorruimte of kofferbak zie je vast wel ergens een punt waar draden aan het metaal zijn vastgemaakt. Die kleur is de massa.
Desnoods als test tijdelijk even een massadraad trekken van de grondplaat van het betreffende achterlicht naar een goed massa ergens in de kofferbak. Zal wel ergens een bout door het plaatwerk gaan waar je de draad even aan kan verbinden.



vr.gr. Theo

Jeroen t (0), 4 jaar geleden

Dankje wel voor je antwoord theo heb vanmiddag en vanavond nog even gekeken kan het zelf helaas niet vinden maar goed denk in iedergeval dat het probleem of in midden of achter zit aangezien mijn koplampen het wel gewoon doen wat ik alleen vreemd vind is dat mijn achteruit rij licht en mijn mistlicht achter wel gewoon normaal doen ? Zater dag gaat hij naar de garage van een vriend zijn baas die wil hem even voor een klein prijsje voor me na kijken ik hou je op de hoogte

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.