Nissan Micra: [Micra K12 2003) Opklappen voorstoel werkt niet meer.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1240 cc

Ik ben in het bezit van een Micra 3 deurs. Sinds enkele dagen lukt het niet meer om met de hendel (halverwege op de zijkant van de rugleuning van de stoel) de stoel naar voren te klappen. Ik vermoed dat er ergens iets is afgebroken in het binnenwerk.

De hendel zit gemonteerd in een plastic kapje. Is er een manier om dit hele mechanisme eruit te krijgen? En zo ja, hoe?

Rowwan1234

Geplaatst door Rowwan1234 (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Daarvoor kan je de rits aan de achterkant van de leuning loshalen. De klacht kan je oplossen door een nieuw kabeltje te laren monteren.

Rowwan1234 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik heb het ritsje los gemaakt, en gezien dat alle onderdelen er nog in zitten. aan het kabeltje zit een metalen haakje, dit moet in een oogje geklikt worden. Dit is los gesprongen. helaas heb ik steeds geen idee hoe ik daar bij kom. ik neem aan dat ik nog ergens iets los moet maken om bij het hendeltje te komen,maar ik zie even nietwaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.