Nissan Micra: nissan micra automatische versellings bak

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: automaat

Al enige tijd hoorde ik met optrekken een schurend geluid aanvankelijk zei de handelaar dat het de remschijf was vanwege roest maar na vervanging van de schijven en revisie van de tangen bleek het niet verholpen.
Het schuren bleef hoewel de auto keurig liep en goed oppakte. Gisteren deed hij "tik "en bleef staan. De motor loopt maar er is geen aandrijving zowel in "drive "als in " reverse " .
Wat kan het zijn.

micrawave

Geplaatst door micrawave (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

r9217 (0) PRO, 10 jaar geleden

Helaas de ketting van de cvt is gebroken ..... Je zult een andere bak moeten kopen !

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Ketting van de CVT gebroken? In al die pakumbeet 10 jaar dat die Micra verkocht is het ik nog nooit een gebroken duwband meegemaakt. Ik hoor het vandaag voor het eerst.

Misschien moet je eerst de koolborstels eens controleren.

r9217 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik heb al tig ruilbakken gemonteerd , ketting aan delen onderin , poederkoppeling is idd ook een probleem alleen is dan niet abrubt de aandrijving weg

micrawave (0), 10 jaar geleden

Dank voor jullie reactie de duwband is inderdaad gebroken Een revisie kost vlgs div bedrijven ongev 1700. Tweede hands bakken moeilijk en kans op herhaling probleem van een zwakke plek in ontwerp dus helaas naar de sloop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.