Nissan Almera: Motor almera

Bouwjaar: 1997

Hallo,

Ik ben bezig voor een school project ik heb een nissan almera voor een klas uitgebouwd. nu moet hij ook weer gaan lopen. er is een heel mooi statief gelast voor de motor. alle onderdelen zoals computer zekeringen kast enz zijn aanwezig. maar ik krijg nergens een spanning op ook de helft van de draden zijn allemaal doorgeknipt. welke draden moet ik wel aansluiten dat hij alleen maar even loopt. wie kan mij tips en kleuren shema's geven.

Bvd Remco

Remco9411

Geplaatst door Remco9411 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 18 jaar geleden

Gaat lastig worden aangezien de ecu word vrijgegeven door de startblokkeering...

Remco9411 (0), 18 jaar geleden

wat is daar aan te doen hoe word hij vrijgegeven en hoe is het te omzijlen??

16 (0), 18 jaar geleden

je moet zeker de originele sleutels houden en de antenne ring rond het contact slot.

Remco9411 (0), 18 jaar geleden

OK :( dus daar gaan we aan beginnen...... maar nu heb ik geen contact sleutel:( dus had ik het contact uitelkaar getrokken. en met een schroeven draaier starten:( er zit zekker zo'n chip in de sleutel? wat kan ik nu doen?? nieuw contact + sleutel??

Mvg remco

16 (0), 18 jaar geleden

een nieuw contact is niet noodzakelijk. je kan ook gewoon om te proberen zoals je zegt met een schroevendraaier starten maar dan zou je wel de transponder van de sleutel nodig hebben en deze gewoon bij de antenne ring houden. indien je deze transponder niet hebt dan zal je een nieuwe moeten toekennen aan de computer.

Remco9411 (0), 18 jaar geleden

Moet deze dan ingelezen worden of kan ik gewoon een nieuw cantact met sleutel erin hangen? er is mij er een aangeboden voor 35 euro incl orginele sleutel. en er helemaal geen sleutel maar aanwezig

Michel7773 (0) PRO, 18 jaar geleden

Deze moet dan ingeleerd worden mbv consult.
Daar heb je dan een nissan dealer voor nodig denk ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.