Nissan Almera: Raamstrips

Bouwjaar: 1996

Na aankoop van mijn Nissan Almera 1.4 GX vorig jaar, viel mij op dat bij hogere snelheden of met veel tegenwind, de rubberen strips aan de buitenzijde van de voorportierramen luid gaan suizen. Ook zijn de ramen zeer gemakkelijk heen en weer te schuiven. De verkoper (merkloos dealer) kon er niets mee, dus ik heb het maar zo gelaten, maar er moet toch een oplossing zijn? Wie weet raad?

Mvg,
M. Wissink

M.6753

Geplaatst door M.6753 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jeroentje5398 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je een 2-,4-of 5 duers gekocht??
bij een 3deurs heb altijd wel wat beweging tussen ruit en geleiders. Welke strips bedoel je eigenlijk; de deurrubbers of de sponningrubbers (aan de carr. vast)??

jeroen

M.6753 (0), 18 jaar geleden

Hallo Jeroen,

Bedankt voor je reactie.
Het is een 5-deurs uitvoering uit 1996, waarvan de achterste raamrubbers aan de buitenkant van de voorportieren het lawaai maken. De rubbers bewegen op zich niet; het geluid moet het resultaat zijn van turbulentie.

Michel

avla (0), 18 jaar geleden

Kijk op www.almeradriver.tk voor mogelijke oplossing.

Groeten, Arnold

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.