Nissan Almera: Motor happert schokt

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hoi ik heb een nissan almera n16 1.8l maar als ie koud is en ik geef in ze 2e versneling vol gas dan gaat ie bij de 4/4,5 duizendtoeren haperen stotteren ik weet niet wat het is maar hij doet dat in elke versneling als iewarm is gaat ie wel door tot 5/5,5 soms 6 duizendtoerren heb luchtmassa meter al vervangen heb pas beurt gehad olie vervangen olie filter k&n inlegfilter bougies iemand een oplosing?

rieko19

Geplaatst door rieko19 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Bij een koude motor moet je ook geen volgas geven, is niet echt goed voor de motor.
Kan een symptoom van een probleem zijn, maar voor hetzelfde geld is het een bescherming in de elektronika tegen te hoge toeren bij koude motor.
K&N filter kun je er beter maar weer uit halen. De olie in het filter kan de luchtmassameter vervuilen.

Loopt de auto warm goed? Geen verhoogd benzine verbruik?

rieko19 (0), 14 jaar geleden

de auto loopt goed als ie warm is maar als je hem dan opentrap gaat ie bij de 5,5 6 duizendtoeren weer gek doen als je half gas geef gaat ie soms wel tot 7duizend toeren. en brandstof verbruik heb 1keer voor elkaar gekregen dat ie 1 op 4,7 liep maar sins ik de luchtmassa meter heb vervangen verbruikt ie minder benzine en loopt ie ook wat beter nu is ie onderin ook iets sneller

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat is het benzine verbruik nu?

rieko19 (0), 14 jaar geleden

gewoon normaal

kriek255 (0) PRO, 14 jaar geleden

tis beetje onzin om te denken dat de olie op het k&n filter je luchtmassameter beschadigd er zitten geen liters op en bij duizende auto gaat het goed dus wrom bij jou niet maar heb je al eens naar het brandstof filter gekeken want kan best zijn dat zolang jij geen groot vermogen vraagt dat het allemaal goed gaat maar zodra je vermogen vraagt hij niet genoeg brandstof kan leveren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.