Nissan Micra: motor houd in

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

hallo wie heeft er ervaring met het probleem inhouden van de snelheid terwijl de auto wel toeren maakt,het lampje op het dachbord brand ik heb de auto laten uitlezen bij de nissan dealer en kon niet zeggen wat het is het beste was de auto daar neerzetten en dan kijken wat het probleem is zij vertelde wel dat ze ergens moesten beginnen met vervangen en het kon goed zijn dat bij het laatse onderdeel pas het probleem is opgelost.
Ik zo erg blij zijn als iemand dit probreem kan. om zo de onkosten te besparen.

vriendelijke groet Jan

Jan Theunissen

Geplaatst door Jan Theunissen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 15 jaar geleden

In de kelk van je inspuitstuk zit je LuchtMassaMeter ( EN je temperatuurmeter voor de aangezogenlucht)
Als je 'em laat uitlezen bij je dealer komt er , denk ik, uit dat een van beide de geest heeft gegeven.
DE remedie is om je LMM te vervangen ( dan vervang je tevens de temp. sensor)

SUC6 Jeroen

Jan Theunissen (0), 15 jaar geleden

jeroen bedankt voor jou reactie ik laat hem morgen uitlezen,ik heb ook al hier en daar geinformeerd en zeiden het zelfde,ook gevraagd wat het kost bij de dealer prijs €433 ex zonder montage, bij tonnie van deijen €119 ex ik weet alleen niet of dat het orgineel onderdeel is.

groetjes jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.