Nissan Micra: motor storrings lampje brand

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

ik heb het uit laten lezen bij de dealer en zegt dat er een nieuwe luchtmassa meter erop moet. ik heb een nieuwe gemonteerd. tijdens het gas geven geeft die schok en bij stationair een klein beetje gas geeft valt die uit. hij trek wel snel op
De oude sensor geeft geen schok en valt ook niet uit ik heb het vervangen wegens de storring

kan iemand mij helpen

brain1

Geplaatst door brain1 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Siem Bijman (160) PRO, 14 jaar geleden

En als je de oude er weer terug op zet, geeft ie dan geen schok en valt ie dan niet uit?? Wat was de storing die de dealer had uitgelezen? Was het niet iets mbt de bedrading? Want een fout op de luchtmassameter is lastig te meten door de computer van de auto en zal dan ook niet vaak een storingsmelding geven, zonder dat je iets aan de auto merkt.

brain1 (0) PRO, 14 jaar geleden

hoi
als ik die oude sensor zet geeft die geen schok en valt ie dan ook niet uit. De dealer wilt de storings code niet geven als ik daar laat maken kost het 650 euro de storrings melding komt alleen als ik lange tijd harder dan honderd rijd. kan het ook aan het sensor liggen? Want de oude sensor is van bosch en de andere staat geen merk op. Ik heb al twee merk loze sensor geplaats die geven schokken en valt uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.