Nissan NAVARA 2.5 DCI 2006: niet starten

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2500

mijn Nissan Navara reageert niet meer op het omdraaien van de sleutel in de startstand, alles reageerde behalve de startmotor, hebben de startmotor direct bedeind middels startkabels en dan gaat hij gewoon rond, volgens de vorige eigenaar is 1 van de modules vande start onderbreker defect echter heb ik een gebruikte set gemonteerd en dan blijft het probleem hetzelfde, iemand hier ervaring mee?

mck

Geplaatst door mck (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Navara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

patrickmk3 (0) PRO, 2 jaar geleden

gebruikte set wat is er dan vervangen ?

mck (0), 2 jaar geleden

ECU, contactslot compleet, het totale witte frame met relais, onder het dashboard een aluminium kastje weet de naam daarvan niet

kaleido 1 (1395) PRO, 2 jaar geleden

Geen zekering defect , al iets gemeten , startrelais in zekeringkast enz.

mck (0), 2 jaar geleden

Ja zijn alle ok

mck (0), 2 jaar geleden

Goedemorgen,

na lang zoeken hebben we het euvel gevonden, geen elektronica probleem, echter waren er 3 aders van de hoofdkabelboom aangevreten aan de onderkant door waarschijnlijk een steenmarter, loopt weer als een zonnetje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.