Nissan NAVARA 2.5 DCI 2006: niet starten

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2500

mijn Nissan Navara reageert niet meer op het omdraaien van de sleutel in de startstand, alles reageerde behalve de startmotor, hebben de startmotor direct bedeind middels startkabels en dan gaat hij gewoon rond, volgens de vorige eigenaar is 1 van de modules vande start onderbreker defect echter heb ik een gebruikte set gemonteerd en dan blijft het probleem hetzelfde, iemand hier ervaring mee?

mck

Geplaatst door mck , lid sinds 4 maanden geleden

5 Reacties

patrickmk3 PRO, 4 maanden geleden

gebruikte set wat is er dan vervangen ?

mck, 4 maanden geleden

ECU, contactslot compleet, het totale witte frame met relais, onder het dashboard een aluminium kastje weet de naam daarvan niet

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Geen zekering defect , al iets gemeten , startrelais in zekeringkast enz.

mck, 4 maanden geleden

Ja zijn alle ok

mck, 4 maanden geleden

Goedemorgen,

na lang zoeken hebben we het euvel gevonden, geen elektronica probleem, echter waren er 3 aders van de hoofdkabelboom aangevreten aan de onderkant door waarschijnlijk een steenmarter, loopt weer als een zonnetje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan NAVARA 2.5 DCI of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.