Nissan Navara 2015: Remlichten blijven soms branden

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: V9X, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 170

Mijn remlichten blijven soms branden als ik een paar keer tegen het pedaal tik met mijn voet gaan ze weer uit.
Ik heb al een nieuwe schakelaar geplaatst maar het probleem blijft zich voordoen. Foutcodes P0571 Rempedaalstand en P1525 Cruise control.
Weet iemand raad ? Alvast bedankt,
Patrik

patje 64

Geplaatst door patje 64 , lid sinds 7 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Schakelaar afstellen of kijken waarom het pedaal niet helemaal terug komt , veer defect bv.

    Kaleido Dat heb ik gedaan en dat is allemaal in orde. - patje 64, 7 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Vooral omdat je schrijft dat hij reageert op aanraking pedaal , zou ik daar toch nog eens alles controleren , maar als daar alles in orde is wordt het lastig .

    Alles nog eens nagekeken aan de schakelaars die op het rempedaal staan en daar lijkt alles in orde., van vandaag een nieuw probleem erbij de ESP wordt uitgeschakeld, en je kan hem niet terug aanzetten met de schakelaar enkel als je de sleutel er hebt uitgehaald en terug start is de storing even weg. - patje 64, 7 maanden geleden
    Probleem is nog steeds niet opgelost, ik heb vandaag alle stekkers onder de auto uit elkaar gehaald ook aan de achterlichten uitgeblazen met de compressor en kontacspray - patje 64, 6 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.