Nissan Navara 2015: Remlichten blijven soms branden

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: V9X, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 170

Mijn remlichten blijven soms branden als ik een paar keer tegen het pedaal tik met mijn voet gaan ze weer uit.
Ik heb al een nieuwe schakelaar geplaatst maar het probleem blijft zich voordoen. Foutcodes P0571 Rempedaalstand en P1525 Cruise control.
Weet iemand raad ? Alvast bedankt,
Patrik

patje 64

Geplaatst door patje 64 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Navara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 2 jaar geleden

Schakelaar afstellen of kijken waarom het pedaal niet helemaal terug komt , veer defect bv.

    Kaleido
    Dat heb ik gedaan en dat is allemaal in orde. - patje 64 (0), 2 jaar geleden

kaleido 1 (1400) PRO, 2 jaar geleden

Vooral omdat je schrijft dat hij reageert op aanraking pedaal , zou ik daar toch nog eens alles controleren , maar als daar alles in orde is wordt het lastig .

    Alles nog eens nagekeken aan de schakelaars die op het rempedaal staan en daar lijkt alles in orde., van vandaag een nieuw probleem erbij de ESP wordt uitgeschakeld, en je kan hem niet terug aanzetten met de schakelaar enkel als je de sleutel er hebt uitgehaald en terug start is de storing even weg. - patje 64 (0), 2 jaar geleden
    Probleem is nog steeds niet opgelost, ik heb vandaag alle stekkers onder de auto uit elkaar gehaald ook aan de achterlichten uitgeblazen met de compressor en kontacspray - patje 64 (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Navara of stel zelf een nieuwe vraag.