Nissan Primera: Niet starten Primera W10 1.6 1991

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Mijn Primera vertoont de laatste weken kuren met het starten. Na het vrijgeven van de startblokkering en het omdraaien van de contactsleutel gebeurd er niks, geen geluid en startmotor draait niet. Als dan de startblokkering er weer op laat gaan en deze vervolgens weer vrijgeef start de motor wel gewoon. Soms moet ik deze handeling wel 4 of 5 keer herhalen. De startblokkering is af-fabriek en alle stekkers zitten goed vast. Iemand een idee?

buijsje

Geplaatst door buijsje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo,

Aangezien de af-fabriek startonderbreker de startmotor niet onderbreekt hoef je het m.i. niet in de startonderbreker te zoeken.

Ton

buijsje (0), 14 jaar geleden

Hallo Ton,

Je had gelijk het probleem zat niet in de startonderbreker. Na onderzoekt blijkt dat de startmotor defect is, inmiddels gebruikte startmotor gemonteerd en alles werkt weer perfect.

Groet,

Rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.