Nissan Bluebird: Nissan bluebird

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Deze auto slaat af of wil afslaan in koude en warmen toestand,loopt spontaan 2000 toeren en als je dan hard remt loopt hij weer normaal en ook van 900 toeren en dan af remmen loopt hij weer 2000 toeren.
heeft iemand dit al eens mee gemaakt.
Gaan die choke`s wel eens kapot of caburateur`s .
Wie kan mij helpen.

met vriendelijke groeten volvov4011860

volvov4011860

Geplaatst door volvov4011860 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Bluebird? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Herbie59 (0), 17 jaar geleden

Hallo, Sorrie ik las je bericht nu pas...Ik heb hetzelfde probleem gehad bij een Bluebird uit '88. (overigens de allerbeste auto die ik ooit gehad heb...)
Het bleek een onderdeel van de carburateur te zijn. Het lijkt een beetje op een cylindertje met een uitstekend asje, en is ervoor bedoelt om de auto, tijdens het opschakelen niet ineeens in toerental terug te laten vallen naar 900 toeren. Door dit onderdeel blijft de moter heel even "hangen"op 2000 toeren, voor het overschakelen schijnbaar gunstiger ??? Je vind het min of meer onder de gasschuif.
Ik heb het asje regelmatig ingespoten met siliconenspray, maar op enig moment hielp dat niet meer en moest ik een nieuw onderdeeltje kopen (toe ca. 30 euro)
suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Bluebird of stel zelf een nieuwe vraag.