Nissan Micra: nissan micra koppakking

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200

moet de koppakking vervangen. moet de kopbouten verwijderen. dop 13 is te groot 12 is te klein. 12 kante 0.5 inch dop gekocht maar deze gaat er nog overheen. de 10 kopbouten zijn zes kantig. snap er niets van wie weet of hier speciaal gereeedschap voor is en zo ja wat????

bramschoemaker

Geplaatst door bramschoemaker (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Gewoon gereedschap, is je dop 13 soms gescheurd ??? weel niet zo 123 welke dop er op moet, maar als het zeskant is moet het gewoon gaan met de door jou beschreven gereedschap. suc6

hondacd50 (0), 16 jaar geleden

Ik heb ze zelf ook een keer losgedraaid bij eenzelfde Micra, met normaal gereedschap. Zoals je het beschrijft zou het toch dop 12 moeten zijn. Ik weet het niet meer welke het was. Is je dop niet ontzet, vuil, roestig oid? Probeer eens heel voorzichting als de dop boven de bout is een tikje op je verlengstuk te geven? Probeer eens 6-kant en 12 kant af te wisselen (6 kant is natuurlijk het beste voor je bouten).

Succes!

Sander

mark7253 (0) PRO, 16 jaar geleden

zit met 12 kant dop 12 ..maar koppen van de bouten zallen wel verot zijn mischien kan je er dop 11 op slaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.