Nissan Primera: Nissan primera 2.0 benzine

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Goedemorgen, wij hebben hier een primera 2.0 benzine staan die een vreemde storing heeft. Bij met name de koudstart. slaat de auto weer af en als je vervolgens meer gas geeft blijft hij net lopen Hij loopt dan op 3 cilinders houd enorm in ploft etc. Op het moment dat hij raar loopt gaat ook het motorlampje flikkeren en met diezelfde frequentie hoor je links voor bij het stuur allerlei relais tikken. geen storing opgeslagen!! Lmm is al vervangen evenals bougies, verdeler en kabels. Heeft iemand een idee/ suggestie??

vr gr dave

haafkes1

Geplaatst door haafkes1 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

haafkes1 (0), 10 jaar geleden

Inmiddels hebben wij zeer waarschijnlijk het probleem gevonden. Het voedingsrelais van het regelapparaat (bruin relais onder motorkap) klapperde als hij erg koud was. relais vervangen en het probleem lijkt verholpen. Volgens dealer was het relais ook gemodificeerd!

groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.