Nissan Primera: nissan primera p 12 trilt

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: renault 19 dci (motorcode f9q)

hallo,

ik heb sinds een paar dagen last van een probleem met mijn nissan primera van 2005, als ik hem start koud of warm maakt niet uit trilt hij op zijn rolantie zoals wij zeggen, dus gewoon zonder gas geven op 850 toeren, hij trilt zelfs zodanig erg dat de gps aan mijn ruit eraf valt na een tijdje, en als de deur openstaat valt ze er bijna af van de trillingen, ben er maandag mee naar de garage geweest, hebben ze het uitgelezen en geen enkele fout te vinden, zij denken dat het de injectors zijn, maar ik als op internet dat er tussen 2003 en 2006 problemen zijn met de 1.9 dci motor van renault, voornamelijk met de turbo en met injectie, kunnen jullie mij helpen?

groeten

bram

brameur

Geplaatst door brameur (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

Lijkt mij ook een kwestie van "op 3 cilinders lopen".

Bij elke verstuiver even het stekkertje eraf halen en kijken waar de minste toerenval is, dan moet je bij die verstuiver/cilinder zoeken.

Persoonlijk denk ik ook aan een verstuiver. Maar zo vanaf hier kan ik het niet beoordelen. Deze combinatie van auto en motor dat is mijn minst favoriete.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.