Nissan Terrano Ii: Nissan Terrano koppelings pedaal blijft hangen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7 TDI

Na een tijdje stilgestaan te hebben in vrieskou komt het koppelings pedaal na de 1ste keer intrappen slechts half op. Vrijzetten lukt meestal nog wel maar in een versnelling niet dus. Door het pedaal een paar keer omhoog te bewegen/helpen weer intrappen kan er weer geschakeld worden. De motor staat uit/ niet gestart wanneer dit gebeurd. Zover tijdens het rijden komt het niet voor en eveneens bij het starten als het niet gevroren heeft. De wagen schakelt verder uitstekend. De garage heeft het olie systeem ververst, doorgepompt, een proefrit gemaakt zonder dat het probleem zich manifesteerde. Heeft iemand misschien een idee wat dit kan zijn want zover kan er geen verklaring voor gevonden worden.

a.breevaart

Geplaatst door a.breevaart (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Terrano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Roger10 (0), 14 jaar geleden

Koppelingscilinder aan het pedaal versleten, dit probleem komt zeker terug!

a.breevaart (0), 14 jaar geleden

Bedankt dat vermoeden had ik ook al min of meer. Heb de wagen net gekocht dus wordt hier geprobeerd de garantie periode uit te zitten ??? Heb de wagen al 3 x voor reparatie terug moeten brengen.

Roger10 (0), 14 jaar geleden

Ja en ik kan je garanderen bij nissan zijn de onderdelen duur!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Terrano of stel zelf een nieuwe vraag.