Nissan Micra: olie uit stroomverdeler

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Beste mensen,

Vandaag kwam ik erachter dat er olie lekt van de stroomverdeler. Het komt onder de kap van de stroomverdeler vandaan dus het is een interne lek. Ik dacht eraan de seal te vervangen (en dan ook gelijk de o-ring) maar nissan verkoopt deze dingen schijnbaar niet apart. Ze verkopen alleen de hele stroomverdeler.

Is er een aftermarket seal (en o-ring) erop kan? Of is het verstandiger om inderdaad het hele ding te vervangen? Hoelang kan ik er eigenlijk nog mee doorrijden?

SoftWieken

Geplaatst door SoftWieken (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1735) PRO, 8 jaar geleden

Er mee doorrijden kan , maar hij stopt er vanzelf mee , en altijd op een tijdstip en plaats dat het niet uit komt.
Als je de verdeler los hebt zou je naar een automaterialen zaak kunnen gaan en kijken of die iets hebben , of een bedrijf wat keerringen en dergelijke verkoopt.

SoftWieken (0), 8 jaar geleden

[quote=kaleido 1]Er mee doorrijden kan , maar hij stopt er vanzelf mee , en altijd op een tijdstip en plaats dat het niet uit komt.
Als je de verdeler los hebt zou je naar een automaterialen zaak kunnen gaan en kijken of die iets hebben , of een bedrijf wat keerringen en dergelijke verkoopt.[/quote]
dank voor je reply, ik ga m binnenkort vervangen. Ik kan gewoon dezelfde verdeler gebruiken? alleen even de olie schoonmaken en seals vervangen toch? en natuurlijk netjes waar gemarkeerd terugplaatsen.

kaleido 1 (1735) PRO, 8 jaar geleden

inderdaad.

SoftWieken (0), 8 jaar geleden

Bedankt voor je hulp kaleido!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.