Nissan 100nx: Onregelmatig stationair

Bouwjaar: 1992

Ik heb pas een nissan 100nx gekocht maar nu is het probleem dat hij als je hem stationair laat lopen 250 toeren schommeld, hoger afstellen helpt niet echt. Verder stottert hij af en toe als ik in zijn twee op een afslag aankom op het moment dat ik weer gas geef, maar altijd maar 1 keer, verder vind ik dat hij veel benzine gebruikt ( 1 op 8,5, het is een 1.6 ), heeft iemand dit probleem ook gehad of weet iemand wat het zou kunnen zijn.

Cliff1740

Geplaatst door Cliff1740 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan 100nx? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

DaMasterPNut (0), 19 jaar geleden

mijn stationair is juist hoog... 1500 rpm...

JEROEN5326 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk eens of al je vacuumslangen heel zijn, zitten achter/onder
je luchtfilter.Verder moet je effe kijken of je vlotterniveau ok is(onder je luchtfilter aan de dis.zijde zit een kijkglaasje!!) Verder .....zit je CO-plug er nog in??->zit in de voet van de carb.!

Cliff1740 (0), 19 jaar geleden

Ik ben naar de garage geweest, daar waren ze er zo achter, de CO-schroef was helemaal dichtgedraaid. Deze hebben ze weer opengedraaid en nu doet hij het weer goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan 100nx of stel zelf een nieuwe vraag.