Nissan Primastar: Opstartscherm navigatie

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: G9U

Hallo,

Wij zitten een beetje met een vreemd probleem. We hebben van een Nissan Primastar de Navigatieradio moeten vervangen (Carminat 2 met cd-rom lezer in de radio unit) maar vervolgens hadden we het volgende probleem. Bij het opstartscherm zie je in ons geval NISSAN staan maar met het nieuwe toestel komt het wiebertje van Renault naar voren. Wij dus weer klagen bij importeur want wagen zit nog volop in de garantie maar daar was het antwoord: Jammer de NISSAN uitvoering word niet meer gemaakt.

Klant is boos en zegt: Ik heb een Nissan en wil geen Renault logo zien op mijn scherm. Daar heeft hij 100% gelijk in vind ik.

Importeur helpt ons niet verder dus mijn vraag aan de technische mensen hier: Wie weet een bedrijf waar ik softwarematig de boel aan kan laten passen.


Alvast bedankt voor het meedenken.

Ton

Nissanwielmonteur

Geplaatst door Nissanwielmonteur (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primastar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (65) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb geen idee of ze het kunnen, maar Verotronics heb ik goede ervaring mee.
De ervaring die ik met hun heb is vooral van Volvo.

Google naar Verotronics.

gifkikker13 (0) PRO, 14 jaar geleden

Je kunt ook proberen om contact op te nemen met navtaq. Zij maken immers de software. Misschien hebben hun wel een oplossing.

Highway (65) PRO, 14 jaar geleden

Beste Ton,

Heb je een oplossing voor dit probleem gevonden???

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Nee nog niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primastar of stel zelf een nieuwe vraag.