Nissan Almera: probleem startblokkering

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: qg18de

hebben hier een almera staan waar de startblokkering er af en toe niet af gaat is onder tussen het volgende aan gebeurd. diapole antenne vervangen. stekker aan de blokkering spanning af gehaald. sleutels opnieuw geprogrammeerd.bedrading van immo naar ecu gecontroleerd . computer opgestuurd. volgens ac tronics is de motor ecu defect. is het mogelijk dat er een gebruikte computer wordt geprogrammeerd of is dit niet mogelijk. de computer geeft aan storing immobelizer 1 en 3 ??? heeft iemand nog ideeen ??



[b]Uw heeft een mail van het Moderatorteam[/b]

greasy29

Geplaatst door greasy29 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 13 jaar geleden

Stephan,

Hoe is het in het altijd gezellige Bakel??

Het zou denk ik wat helderder worden als je vertelt met welke apperatuur je uitleest; of je gaat naar de dealer in de buurt (Deurne?) om een goede diagnosecode te verkrijgen,via de consult

SUC6 Jeroen

greasy29 (0) PRO, 13 jaar geleden

hij is bij ons uitgelezen met de reflex.daar zijn de twee storingen van. hij is al bij de dealer in helmond geweest.konden ze er ook niets mee zeiden dat hij gemaakt was maar kwam de parkeerplaats niet eens af. mvgr stephan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.