Nissan Primera: radio vervangen P11-144

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: SR20DE

Hallo,

Aangezien de radio van mijn Primera een niet werkend LCD-scherm had heb ik een (werkende) unit van de sloop gehaald. Helaas was er in die wagen geen radio-code aanwezig, mij werd echter verteld dat de dealer dit zo kon uitzoeken. Bij de dealer hebben ze na 1 week zoeken echter nog niks gevonden omdat ze niet precies weten waar ze dit vandaan kunnen halen. Ik hoop dat ik hier achter de code kan komen zodat mijn Nissan-dealer eindelijk mijn NATS kan inleren op de radio. De radio-code is:

BP9345X0754323

Alvast bedankt!

Rens

x-trailrijder

Geplaatst door x-trailrijder (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je dealer zijn B2B portal opent dan kan hij bij N-fit, Voertuigcodes, Radiocodes zien dat er een N-fit contact naar Nissan gemaakt moet worden. In dit contact moet hij het BP nummer vermelden.

De letterlijke tekst luid:

Indien u geen radiocode in N-FIT vindt van bovengenoemde merken dan kunt U de code opvragen door in de Tech-Line een N-FIT contact te maken met in de bijlage een foto van de sticker die aan de achterzijde van de radio zit.
Voor de andere merken geldt de volgende procedure:
- Maak voor Blaupunkt radio"s in de Tech-Line een N-FIT contact met daarin vermeld het BP nummer wat op de achterzijde van de radio genoteerd staat.

Ik weet niet waar hun het zoeken maar ik heb dat in 2 minuten in elkaar gedraait hoor.


Ton

x-trailrijder (0), 14 jaar geleden

Beste Ton,

Hartelijk dank voor de uitleg! Ik zal het ze gaan voorleggen! Hopelijk kan ik dan nog voor het weekend eindelijk genieten van een werkend display!

Mvg,

Rens

x-trailrijder (0), 14 jaar geleden

Het is ongelooflijk maar de dealer heeft nog steeds niks gevonden!?!?! Zou iemand van hier misschien de code kunnen achterhalen? M'n dealer is blijkbaar onwillig nadat ik geen nieuwe unit van 450 euro heb gekocht...

x-trailrijder (0), 14 jaar geleden

De code is terecht!! Hartelijk dank voor de tips Ton, zonder die tips zou het zeker weten nog stukken langer hebben geduurd!

Mvg,

Rens

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.