Nissan Patrol: ratelend geluid uit aandrijving

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel

Hallo medemonteurs,

Ik heb een collega van administratie met een Patrol. Als ze er smorgens mee wegrijd begint na een 50 a 60 meter de aandrijving te ratelen. Als ze dan stopt en weer gaat rijden is het weg, maar kan ook zijn dat ze een paar keer moet stoppen en dan weer verder kan. Totdat de auto enigzins op temperatuur is dan is het weg.

Heb er zelf al mee gereden en lijkt uit de vooras of tussenbak te komen. Alle olieen al gepeilt en bekeken maar zie nog niks geks.

Ik hoop dat iemand een suggestie heeft

mvg Mike

mike07092007

Geplaatst door mike07092007 (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Het tandwiel van de achteruitversnelling wil nog wel eens klapperen in de draairichting.Misschien dat ze dat hoort.

Het is moeilijk oordelen zo.

Postie (0) PRO, 10 jaar geleden

Kan ook de vrijloopaaf zijn die defect is inwendig. Dan komt er een ratelend geluid vanaf de voorzijde. Is goed hoorbaar met open raam.

stranger68 (0) PRO, 9 jaar geleden

Of te dikke olie in de tussenbak, neemt dan de aandijfas mee van de tussenbak naar voren zonder dat deze is ingeschakeld, bekend euvel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.