Nissan Micra: Raw verklikkerlampje

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

Van mijn Nissan Micra (laatste model) doet het linkse controlelampje van mijn raw het niet meer. Heb er al een nieuw lampje ingezet maar dan nog niets. Heb gezocht naar de signaaldraad van het lampje maar die vind ik ook niet.

Wie geeft me een tip?????

Alvast bedankt

KeesdeG

Geplaatst door KeesdeG (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

AJVS (0), 15 jaar geleden

Hallo Kees, onze Micra (K12) heeft exact hetzelfde probleem. Bij mijn weten kunnen de lampjes niet vervangen worden (zou je misschien kunnen zeggen hoe je dat gedaan hebt?) en moet het hele instrumentencluster vervangen worden. Dat is, incluis verzenden en (de-) montage, een dure grap. Onze garagist heeft dit te horen gekregen van de importeur. Hij heeft zelf de boel doorgemeten en kwam tot de conclusie dat het verklikkerlampje pulst op de massa. Volgens hem zit de storing dus ergens in een massa-verbinding op de printplaat van het instrumentenculster.

Michel7773 (0) PRO, 15 jaar geleden

Klopt zit in het instrumentenpaneel , alleen te verhelpen door een nieuwe te monteren. Heb ik ook al eens meegemaakt.

JEROEN5326 (0) PRO, 15 jaar geleden

IDD dat is/was een vaker voorkomende storing bij de 'oudere' K12-jes.
DE oplossing is idd het instrumentenpaneel vervangen......

SUC 6
Jeroen

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Tja ik sluit me aan bij mijn collega's

Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.