Nissan Primera: rechter kinperlicht

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Ik heb een aanhangwagen aan mijn auto gehad met een defekt op de bedraading.En sindsdien kinpert mijn rechter knipperlicht te snel.Als ik mijn aanhangwagen aankoppel is alles normaal.Alle lampen werken er is geen stuk.

boerke1

Geplaatst door boerke1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

carp (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit is geen probleem van de aanhanger ,maar van de auto(bekend probleem).De massa aansluitngen van de achterlichten zijn niet goed.Schuur ze op en zet ze goed vast.Er zit er een achter de voorste linker gordel,achter de plaat en links achter de achterleuning,achter dat vaste stukje rugleuning,zit met 1 schroef vast onder de zitting daarna omhoog schuiven.Is de auto nog geen 3 jaar ,is het garantie .succes

boerke1 (0), 17 jaar geleden

Men heeft de inleesmodule vervangen.Was juist terug van de garage.Toen ik u oplossing kreeg .Spijtig Carp Hopelijk is mijn probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.