Nissan Sunny: rembekrachtiger

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 automaat

Daarnet even - bij toeval - onder de motorkap gekeken wanneer de motor afstaat, net na een stukje rijden. Ik hoorde warempel een licht gesis, maar niet echt duidelijk vanwaar het kwam. Na een minuutje stopt het vanzelf. Motor opnieuw gestart, maar is dan natuurlijk niet te horen! Terug uit en opnieuw gesis. Het komt blijkbaar uit de buurt van de rembekrachtiger. Heb wat liggen surfen en weet ondertussen waarvoor dit dient...
Heb begrepen dat dit vacuum werkt, maar ik vraag me af of hij de lucht sowieso vrijlaat via een ventiel wanneer je de motor afzet??? Of moet ik beginnen denken aan een lek..
Heb hard liggen duwen op't rempedaal, maar ik krijg hem niet helemaal op de vloer. Ook dmv pompen voelt het pedaal niet harder aan..?
Iemand een idee? O ja, het is een automaat.
Mvg

Peter

pnol

Geplaatst door pnol (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 16 jaar geleden

peter ik denk dat je een klein lekje hebt in de rembekrachtiger.
als je voor de rest geen problemen hebt zou ik wachten tot het duideleker wordt.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.