Nissan Micra: ruitensproeier

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Sinds afgelopen 2 dagen doet mn ruitensproeier het zowel voor als achter niet meer.
hoor de pomp wel draaien maar bouwt geen druk op ook als ik een slang losneem van een sproeier en ik laat de pomp lopen komt er geen druppel uit.
resovoir is tot het deksel volmey ruitenvloeistof

toeter

Geplaatst door toeter (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

AdeJong (0), 13 jaar geleden

Bevroren misschien, veel voorkomend probleem op dit moment. Nog een ruitensproeier vloeistof met verkeerde verhoudingen in het reservoir misschien?

Ik was ook te laat met de juiste ruitenreiniger toe te voegen en de mijne werkt ook niet, slangetjes zijn keihard :(
Morgen de wagen eens een dagje binnen zetten op de zaak dan zou hij het morgenavond weer moeten doen, eenmaal open dan flink sproeien met de juiste samenstelling.

Anders misschien een flink stuk rijden zodat het onder de motorkap goed warm word over een langere tijd, misschien ontdooien de slangetjes. Ritje snelweg werkt daarentegen niet, krijg je teveel hele koude wind waardoor het te koud is onder de kap.

toeter (0), 13 jaar geleden

ruitensproeier was idd bevroren na een uurtje in een parkeergrage te hebben gestaan deed hij het weer

kombikart (0), 13 jaar geleden

Nu leegspuiten en antivries er in zodat het niet weer gebeurt.
Spuit het wel ff door de leidinkjes, zodat het overal zit.

Gr Fred

toeter (0), 9 jaar geleden

Na het ontdooien van reservoir werkte alles weer sorry voor late reactie auto is inmiddels niet meer in mijn bezit wegens apk afkeur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.