Nissan Almera 2002: Ruitensproeier - opgelost

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: QG18, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 84

De sproeier voor mijn voorraam hapert. Soms doet hij het en soms niet. Als hij het doet dan is het volle kracht. Sproeier voor het achterraam werkt prima. Als ik het schema in de vraagbaak bekijk zie ik maar 1 motor, ook op het reservoir zie ik maar 1 motor zitten. Als de sproeier voor het voorraam het niet doet hoor ik het motortje niet lopen. Als hij het wel doet dan natuurlijk wel.

Waar moet ik het zoeken?

wilbert61b

Geplaatst door wilbert61b , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Meten of er spanning en massa is.

wilbert61b, 1 maand geleden

Bedankt voor je reactie. Inderdaad gaan meten en hij gaf wisselend spanning. Uiteindelijk erachter gekomen dat de stekker van het pookje aan mijn stuur er niet helemaal recht in zat. Alle cotacten werkten behalve die van de voorruit sproeier. Even stevig aan gedrukt en eea werkt weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.