Nissan Micra: schokken afslaan checklicht brand

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

na op het forum gelezen te hebben dat bij deze problemen de luchtmassameter vervangen dient te worden (waarschijnlijk), heb ik nog steeds problemen na het vervangen van de luchtmassameter. Bij dealer uitgelezen maar geen problemen. Bougies en kabels vervangen. Wat kan er nog loos zijn?.

anja

Geplaatst door anja (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat doet de auto precies ?? Waarom is de luchtmassameter vervangen?

anja (0), 17 jaar geleden

Jeroen, De auto heb ik ong 4 maanden geleden gekocht. Hij reed als een zonnetje maar na een paar honderd km begon de auto moeilijkheden te krijgen met starten het bleek dat de autoaf en toe geen benzine kreeg toen is de benzine pomp en het relais vervangen. Toen een paar dagen later sloeg de motor regelmatig af bv op een rotonde of in een bocht. De auto is toen uitgelezen bij een nissan dealer en alles was volgens de computer goed. Toen hebben we de bougies en de bougieskabels vervangen. De problemen bleven terugkomen. Op deze site las ik toen over de luchtmassameter dat dat het probleem kon zijn, daarom die vervangen. Overigens het benzinefilter is ook vervangen. Het vreemde is dat de auto soms een paar ritjes goed gaat en dan soms weer afslaat, hij start overigens dan zo weer en kan dan weer gewoon rijden. Het checklicht knippert wel regelmatig heel snel.(in een flits) Nu zegt mijn garage dat het de ontsteking en bobine kan zijn maar ik wordt er een beetje moeddeloos van en als ik nu wist dat dat het probleem is dan had ik die laatste 350 euro er ook nog wel voor over. De auto heeft ook een startonderbreker zou die een storing kunnen veroorzaken? groetjes anja

Michel7773 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als het check lampje knippert is er wat met de startblokkeerinrichting aan de hand.
Laat dat eens uitlezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.