Nissan 200sx: schokkende motor s14

Bouwjaar: 1997

heb een 200sx (laatse model met zwart kleppendeksel) en als de motor warm is draait deze stationair zeer onstabiel tot zelfs stilvallen toe. bij het rijden voel je ook een ligt geschok. heeft ook minder vermogen dan vroeger. het verbruik zou hoger zijn dan vroeger. bougies zijn potzwart en de compressie is goed. er is ook een foutcode van de pingel sensor (knok sensor), moet nog die procedure eens volgen. iemand raad

16

Geplaatst door 16 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan 200sx? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 18 jaar geleden

controleer de temp zender eens.

16 (0), 18 jaar geleden

temperatuur sensor is in orde. heb ondertussen die pingel senor nagezien en er was een probleem met de bekabeling. de motor draait nu al veel beter. het starten na 5 tal minuten stil staan gaat nu heel moeilijk. en de motor slaat af aan 4000 a 5000 toeren. schokt en trekt niet verder door. in alle versnellingen.

16 (0), 18 jaar geleden

laatste probleem is ook opgelost. de benzine druk was niet juist.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan 200sx of stel zelf een nieuwe vraag.