Nissan Primera: Slecht wissen voorruit.

Bouwjaar: 1998

Ik kan de voorruit schoonmaken wat ik wil, hij blijft streperig/vlekkerig wissen.
ik heb ook al het een en ander aan schoonmaak middelen geprobeerd.
Oude krant en spiritus, mocht allemaal niet baten.
Nieuwe wissers erop gezet, maakt niet uit.
Heeft iemand nog een tip?

primera p11

Geplaatst door primera p11 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

staan de ruitewissers wel goed op de ruit (haaks op het oppervlakte, zodat ze om kunnen klappen en zo altijd slepend over de ruit gaan). Misschien is de druk op de ruitewissers wel te laag of te hoog. Misschien wel verkeerde ruitewissers ?

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

is je ruit misschien bezaaid met kleine steenslagplekjes? Als het allemaal echt niet werken wil en niemand weet een oplossing; naar de automaterialen zaak en RainX halen.

Is een siliconenvloeistof die je op je ruit aanbrengt.. Door die laag gaan regendruppels sneller van je raam af door de rijwind. Maar je wisserwerking verbetert er ook door; er hecht simpelweg minder aan het ruit dus verdwijnt makkelijker bij het wissen. NIet echt een oplossing, wel een hulpmiddel

ps2freakske (0), 18 jaar geleden

RainX is echt wel aan te raden, heb het ook gebruikt en het doet echt wel iets aan de zichtbaarheid bij regenweer. Tis alleen niet echt goedkoop: ongev. 12¤ voor een flesje en je moet je ruit ongeveer elke maand herinwrijven (met zo'n flesje kom je toch wel een half jaar toe)

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Ik zal het eens proberen.
Dank voor alle tips.

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Ik heb rainx er nu opzitten en inderdaad een hele verbetering.
Ik heb ook nog eens goed naar de voorruit gekeken en deze heeft heel veel kleine putjes.
Is dus behoorlijk beschadigd.
Maar het is een stuk beter zo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.