Nissan Terrano Ii: Sleutel Terrano

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7

Ik ben in het bezit van een Teranno welke ik tweedehands heb geimporteerd naar Madagascar. De auto heeft echter maar een sleutel, met NATS sensor. Ik ben hier drie maal bij de dealer geweest om er een bij tel aten maken, zijn zeer vriendelijk, gaan contact opnemen, gebeurd echter niet. Heeft iemand een idee of ik in Nederland zonder dat ik de auto bij me heb een sleutel kan bij laten maken, of dat er andere manieren zijn om de auto te starten zonder deze sleutel. De sleutel met de sensor heb ik ook geprobeerd naast het contactslot in te bouwen, en dan een gewone sleutel te gebruiken, maar dan stopt de auto er na een minuut mee. Kan iamand mij hierin advies geven. Peter

Peter Mada

Geplaatst door Peter Mada , lid sinds 9 jaar geleden

5 Reacties

Nissanwielmonteur PRO, 9 jaar geleden

Je hebt de auto nodig om een sleutel bij te leren.

Als je de transponder naast het contactslot hebt geplaatst en de motor blijft niet lopen dan zit er toch iets niet goed.

Peter Mada, 9 jaar geleden

Hallo, bedankt voor de reactie. Ik heb de transponder ervoor gehouden, dan werkt het wel, rijden met een andere sleutel. Als ik hem naast het startslot plaats, ingebouwd onder de stuurconsol, kan ik de auto wel starten, maar na een minuut of zo stopt hij dan. Enig idee of de sleutel echt tegen de voorkant aan moet van het startslot? Ik wil graag een oplossing vinden, ben best wel angstig dat ik een keer de sleutel kwijt raak, en dan is er niet een twee drie een oplossing denk ik.

ad strik, 9 jaar geleden

hallo peter kun je dan geen universele sleutel laten maken en de transponder erin bouwen word volgens mij wel meer gedaan gr ad

ad strik, 9 jaar geleden

hallo peter kun je dan geen universele sleutel laten maken en de transponder erin bouwen word volgens mij wel meer gedaan gr ad

Peter Mada, 9 jaar geleden

Het probleem is dat ik maar een transponder heb, overbouwen helpt eigenlijk niet, ik ben op zoek naar een manier om een tweede te krijgen, of een alternatief om de auto gebruiken zonder transponder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Terrano of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.