Nissan Almera 1998: Slot kofferbak

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: GA16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 73

Van het een op het andere moment krijg ik de kofferbak niet meer open. Niet met de sleutel en niet met de handel naast de bestuurdersplaats. Inmiddels wel ontdekt dat het kabeltje onder het slotmechanisme niet meer op z'n plek zit. Hoe kan ik dit probleem het beste oplossen?

HansLeeflang

Geplaatst door HansLeeflang (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 2 jaar geleden

Binnenbekleding van de klep af halen dan kun je er bij , het zou zelfs kunnen dat je met een schroevendraaier bij de ontgrendeling kunt via de kofferbak.

HansLeeflang (0), 2 jaar geleden

Het is gelukt. Met schroevendraaier via de achterbak de vergrendeling eraf kunnen krijgen. Het kabeltje weer op z'n plek gekregen en probleem is opgelost. Bedankt voor het meedenken.

kaleido 1 (1565) PRO, 2 jaar geleden

Mooi bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.