Nissan Almera 1998: Slot kofferbak

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: GA16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 73

Van het een op het andere moment krijg ik de kofferbak niet meer open. Niet met de sleutel en niet met de handel naast de bestuurdersplaats. Inmiddels wel ontdekt dat het kabeltje onder het slotmechanisme niet meer op z'n plek zit. Hoe kan ik dit probleem het beste oplossen?

HansLeeflang

Geplaatst door HansLeeflang , lid sinds 1 maand geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Binnenbekleding van de klep af halen dan kun je er bij , het zou zelfs kunnen dat je met een schroevendraaier bij de ontgrendeling kunt via de kofferbak.

    Okay, dank jewel. Ik ga het proberen. - HansLeeflang, 1 maand geleden

HansLeeflang, 1 maand geleden

Het is gelukt. Met schroevendraaier via de achterbak de vergrendeling eraf kunnen krijgen. Het kabeltje weer op z'n plek gekregen en probleem is opgelost. Bedankt voor het meedenken.

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Mooi bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.