Nissan Nissan Maxima Qx 2.0 automaat LPG: stappenmotor Maxima Qx 2.0 automaat 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: V6 2.0 L

Vorige week heeft men de stappenmotor (€ 529 zonder werk) vernieuwd. Op benzine heb ik vermogenverlies, wil niet goed doortrekken en lijkt of de motor inhoud. als ik op lpg overschakel heb ik geen vermogenverlies en trekt hij vlot door naar de hoge toeren. vanaf 2300 toeren schiet de toerenteller plots naar 3000 toeren en valt terug naar 2300, lijkt net of de versnellingsbak slipt. dit doet hij echter alleen als de automaat in sportstand staat ingeschakeld. ook valt de motor soms stil bij stationair draaien (enkel op gas, niet op benzine) vooral als ik de airco aan heb staan, het is alsof er teveel kracht wordt gevraagd van de motor, want bij airco uit gebeurd dit zelden. Lpg is van het merk Landi en heb ondertussen 210.000 km gereden. er is ook een flash lupe systeem ingebouwd. weet er iemand een oplossing????

maboe

Geplaatst door maboe (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Maxima Qx? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (75) PRO, 17 jaar geleden

Zet je vraag eerst eens bij het juiste merk.
heb je meer kans op antwoord.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Maxima Qx of stel zelf een nieuwe vraag.