Nissan Primera 2003: start problemen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: QG18, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

Hallo ,
Ik heb een nissan primera 1800 benzine uit 2003
hij start heel vaak probleemloos maar zo nu en dan als je start doet hij niks of laat een startend stotter geluid horen zonder aan te slaan.het kan zo weken goed gaan maar het komt altijd terug.door zo nu en dan met de afstandbediening de deuren te open en te sluiten doet hij het soms weer.Ondanks dat hij uiteindelijk altijd weer aanslaat is het een zeer vervelend euvel.Ik heb in een eerder bericht van 10 jaar geleden dat het kan worden opgelost door twee draadjes om te draaien.kan iemand mij hier meer over vertellen???

taco-2

Geplaatst door taco-2 , lid sinds 4 maanden geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 4 maanden geleden

Weet je ook welk bericht dat was?
Heb je een link naar dat bericht?
Ben benieuwd om welke twee draden het gaat namelijk...

    als je start problemen nissan primera p12 op google in typt komt ie gelijk in beeld een zekere nissanwielmonteur bleek de oplossing te hebben er moesten twee draadjes worden doorverbonden er staat alleen nergens bij welke - taco-2, 4 maanden geleden

patrickmk3 PRO, 4 maanden geleden

bekend euvel
bedrading/ connector contactslot/ leesring

https://www.youtube.com/watch?v=Rv0oCUat...

    dankje voor de info - taco-2, 4 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.