Nissan MICRA S6: Start slecht

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: MA10, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 37

Hallo,

De auto start slecht of niet als er in gereden is. Bougiekabels, verdelerkap, Bougies allemaal al vervangen. Vorige week alsnog een nieuwe bobine gemonteerd. Steeds is het starten en dat loopt die perfect. Als je de auto vervolgens uitzet en een uurtje of 2 later weer wil starten, slaat die gewoon niet meer aan. Wie weet wat het alsnog kan zijn.

Alvast bedankt!!!

Ruben_Wil

Geplaatst door Ruben_Wil (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Waarschijnlijk heeft deze Nissan nog een carburateur? Door de luchtinlaatslang los te maken kun je er in kijken. Als je direct na het stopzetten van de motor benzine ziet lekken is de vlotternaald lek.
Als bij warme motor de chokeklep geheel of gedeeltelijk dicht gaat staan? is dat de oorzaak. Hoe lang geleden zijn de kleppen gesteld? Slecht afdichtende kleppen door onvoldoende speling kan ook een oorzaak zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.