Nissan Micra 2006: startprobleem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: CR12, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 59

Start af en toe meteen en soms na diverse pogingen en soms dus niet

Geplaatst door

Gerrald56@live.nl (115)

al 6 maanden lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Heb je de adviezen/tips die in jouw vorige topic (met hetzelfde probleem) gegeven zijn al geprobeerd ?

limbra 1315
vip badge

2 maanden

Heb helaas geen oplossing gevonden , alleen de een rare idee van een garage om en startknop te plaatsen waarbij ik me eigen afvraag of het daarna nog nut heeft als de contact het helemaal begeeft? en het kost ook nogal wat, dus ben er nog mee bezig en word er radeloos van (sorry) Groetjes.

Dat is geen antwoord op de vraag of er gemeten is. De optie van de startknop zal niet voor niks gegeven zijn denk ik, vaak is bij de micra het contactslot defect. Of een nieuw contactslot plaatsen waneer er idd geen stuursignaal op de starter komt.

harry4203 2255
badge vip badge

1 maand

De auto start wel vrij regelmatig bij de eerste poging al, maar vaak ook niet en dus een onbetrouwbaar gevoel.

Dat snap ik, maar dat probleem gaat niet vanzelf weg. je zult toch ergens aktie moeten ondernemen in de vorm van herstel na diagnose. En dat zal zeker geld kosten.

harry4203 2255
badge vip badge

1 maand

Klopt helemaal daar heb je gelijk in en ga ik ook doen, thnks .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.