Nissan 100nx 1990: Stotteren en inhouden

Bouwjaar: 1990

Een half jaar geleden ben ik in het bezit gekomen van een nissan 100 NX. Het is een fijne auto maar hij stottert nog al eens. Er zijn ritten bij dat het probleem zich niet voordoet. Op andere ritjes stottert hij zo erg dat je nagenoeg niet vooruit komt. Hij is er ale eens voor naar de garage geweest. Daar hebben ze een nieuwe sensor in het spruitstuk geplaats omdat de co2 uitstoot te hoog was. Hier zou hij zuiniger van gaan lopen, niet dus. Over het stotteren werd mij meegedeeld dat het aan het type motor lag, er was niets aan te doen. Is dit waar?

Kan iemand mij misschien vertellen of dit probleem toch wel te verhelpen is. Bij voorbaat dank

ruud10664

Geplaatst door ruud10664 , lid sinds 19 jaar geleden

1 Reactie

Opeltje PRO, 19 jaar geleden

het probleem zit hem in de electriche sproeier die in de carbarateur geplaatst zit. deze moet vervangen worden en de carbarateur moet dan opnieuw afgesteld worden.

dit probleem hand ook de sunny en primera..


allen met ga14ds en ga16 ds motoren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan 100nx of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.