close auto

Surf Advertentievrij op Problemcar.nl!

Geen afleiding meer, alleen de antwoorden die je zoekt. Word VIP en geniet van een volledig advertentievrije ervaring.

Word VIP voor slechts €1,99 per maand!

Word vip

Nissan Micra: Thermoschakelaar

Bouwjaar: 1998

Heb hier een Micra k11 uit 1998. De koelventilator draait consant mee ook als ik de sleutel eruit haal. Heb er nu maar onder de kap ff de zekering uitgehaald. Mijn vermoeden is dat de thermoschakelaar defect is.
Heb gezien dat deze volgens mij onder het verdelerhuis zit.
Mijn vraag is deze: klopt dat en is het de bovenste kleine of de onderst grote van de 2. Ze zitten onder het verdelerhuis in het motorblok gedraait.
Gr Fred

Geplaatst door

kombikart (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

deze met 1 draad is voor de meter binnen en deze met 2 draden gaat naar de computer. als de ventilator blijft draaien met het contact af dan zou ik eens de relais nazien van de ventilator

16 0

18 jaar

Ik heb het al uitgevonden hier. De comp is stuk. Er is op een of andere manier vocht ingekomen. Kost me wel ff 550 euro exl inleren ed. Relais was goed trouwens.
Ze gaan een nieuwe bestellen want heb geen gebruikte kunnen vinden. iig toch bedankt.

kombikart 0

18 jaar

graag gedaan

16 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.