Nissan Micra 1.0: ruitensproeier functioneert niet meer

Bouwjaar: 2001

Beste goeroes,

Misschien kunnen jullie mij helpen in deze. De ruite nsproeier van onze micra doet het niet meer. Als je ze bediend dan werken ze niet en het pompje is niet hoorbaar. De zekeringen lijken in orde. Onder de motorkap kan ik het pompje niet vinden. Heeft iemand een idee waar dit te vinden is??

Alvast bedankt!

dupl-u-13282-5dd14a0942010+Bokkie

Geplaatst door dupl-u-13282-5dd14a0942010+Bokkie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

ZOEK DE SLANGEN OP VAN DE RUITENSPROEIER EN VOLG DEZE NAAR DE TANK,HIER MOET HIJ AAN VASTZITTEN.
GR JAN

16 (0), 18 jaar geleden

zit achter de bekleding van het spatbord recht voor
plastiek binnen spatbord lossen en je kan er zo aan

Jeroentje5398 (0) PRO, 18 jaar geleden

laat een 'handige'buurman je pompje bedienen en tik met het handvat van een schroevendraaier tegen het pompje : gaat íe sproeien ,dan is je motortje bezig aan z'n laatste uurtjes ....kortstondig werkt hij wel maar je pompje heeft ruimte op z'n asje(deze zat vast gelast in het pomphuis)

ADVIES pompje vervangen !! nieuw bij NISSAN +/- ¤55 ALTERNATIEF...zet em op de onderdelenlijn(www.onderdelenlijn.nl )

suc6 Jeroen

_jan_ (0), 18 jaar geleden

Pompje haal je (als je er eenmaal bij kunt achter het spatbord) vrij makkelijk los, gewoon uit de watertank trekken. Wel even een emmer eronder zetten. Daarna kun je het onderste kapje op het pompje aan de kant van het slangetje losklikken en schoonmaken. Bij mij werkt het weer. Ik ben alleen nu van 1 pompje dat kleine schoepenwieltje kwijt! Viel op de grond en is niet meer te vinden. Heeft iemand er nog 1 liggen in een kapot pompje ofzo?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.