Nissan Almera: trilling stuur bij 120

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

bij 120 km trilt het stuur. wielen zijn gebalanceerd maar probleem blijft. Buurman met dezelfde auto heeft het zelfde probleem.

kluitje

Geplaatst door kluitje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Zijn de wielen wel goed rond?????? Mogenlijk zit het onbalans in de remschijf of aandrijfas. Laat de wielen dus eens onder de auto balanceren.


Ton

efvdgoot (0), 14 jaar geleden

Hoor graag hoe dit afloopt. Heb zelf net een Almera uit 9-2000 gekocht en heb precies hetzelde probleem. Word er helemaal gek van. Heb al vier nieuwe banden eronder laten zetten, maar zelfs daarmee is het nog niet opgelost. Banden zijn allemaal gebalanceerd, uitgelijnd etc. Onder de auto balanceren zou volgens een gespecialiseerd autobandencentrum bij deze auto zeer vermoedelijk geen oplossing bieden. Ik laat nu eerst de remblokjes vervangen, de remmen voor zitten te vast om ze aan de auto te balanceren, dit laat ik daarna doen. Ik zal wel een berichtje achterlaten als dit geholpen heeft.

kluitje (0), 14 jaar geleden

Hallo Ton en Eric. De wielen waren niet rond. Na controle bleek er bij een band zelfs 5mm verschil in te zitten. Jammer want er zat nog 6 mm profiel op. Heb vier nieuwe banden laten monteren en alles is opgelost. Ik wil hier geen merken noemen. Wil je ze weten mail me dan persoonlijk.
Ton bedankt voor jou reactie, maar wij kennen elkaar al van de fluitende benzinepomp. Die fluit niet meer als ik maar steeds hetzelfde merk benzine tank.
Groet André

efvdgoot (0), 14 jaar geleden

Dag Ton en André,

Voor mij is het probleem 'opgelost'. De auto die ik in juli heb gekocht bleek nog meer problemen te hebben. De dealer heeft ook het trillen niet kunnen oplossen. Na juridische stappen heeft hij besloten de auto terug te nemen, dus het probleem is voor mij opgelost.

Groeten,
Eric

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.