Nissan Juke 2012: Verborgen gebreken

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 86

Ik heb 3 weken geleden een andere auto gekocht en al gouw kwam ik erachter dat er iets niet goed was met de automaat, ik heb een afspraak bij het bedrijf gemaakt voor een diagnose, ik zou een andere keer terug moeten komen maar om mijn weg naar huis hield de auto er mee op. De anwb is gekomen en het was de toerental sensor die defect was, zij hebben de auto naar de garage gebracht waar die vandaag kwam, en ik heb direct een berichtje naar hun gemaild, vervolgens hoorde ik niets, na 2 heb ik naar de anwb gebeld en hun zeiden dat de auto al gebracht was. Dus ik heb een mail gestuurd naar de garage en ik werd binnen 5 minuten opgebeld dat hij niet was gediend van mijn mailtjes en maar gewoon mij gemak moest houden en anders de auto maar op moest komen halen en hem ergens anders laten maken. Toen ik hem attendeerde dat ik toch echt eerst hem de kans moest geven om deze te maken dimde hij even in en zei dat de auto gemaakt word. Toen ik vroeg hoelang het duurde zei hij dat kan een week zijn maar ook 4 weken.
Ik heb deze auto volgende maand nodig om naar Spanje te gaan.

Nu is mijn vraag hoelang mag hij daar over doen. En ik heb momenteel een leen auto als vervangend vervoer kan ik daar de kosten van verhalen op de garage ?
En wat als de auto niet optijd of netjes gemaakt is?

Met de vrolijke groetjes van Wilco

Wilcobb87

Geplaatst door Wilcobb87 (50) , lid sinds 1 maand geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Juke? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Beunhaas (610) PRO, 1 maand geleden

Zulke vragen zijn helaas niet exact te beantwoorden , het is gewoon afwachten.
Als het alleen een sensor wisselen is kan het IMO nooit erg lang gaan duren....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Juke of stel zelf een nieuwe vraag.