Nissan Vanette: Verlichting

Bouwjaar: 1997

Ik heb problemen met mn rechter kop lamp deze doet het vaak niet, soms na een tijdje rijden doet hij het wel. Als de lamp het doet hoor ik daarvoor wel een relais om gaan maar kan maar 1 relais vinden voor de verlichting en die doe het goed. mn linker koplamp doet het altijd heeft iemand een idee?

M. vr. gr.
Arend

Arend516

Geplaatst door Arend516 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 19 jaar geleden

ALS JE HET MIJ VRAAGT ....=> JE LICHTSCHAKELAAR
KOMT VAKER VOOR ,PROBEER EERST EVEN JE KOPLAMPSTEKKER NATEZIEN IVM 'UITGLOEIEN' VAN DE KONTAKTEN

JEROEN

Arend516 (0), 19 jaar geleden

Jeroen bedankt ik ga het morgen gelijk nakijken, de contacten zijn goed van de koplampstekkers.

Je hoort nog even of het probleem is opgelost.

Arend516 (0), 19 jaar geleden

Jeroen ik heb de lichtschakelaar uit elkaar gehaald en een en ander wat schoongemaakt er is 1 klein puntje wat meer afgesleten dan de rest. Kan ik ook de verlichting via 1 kant laten lopen en zo ja weet je ook welke draden ik dan moet gebruiken.

Arend

JEROEN5326 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je bedoeld dat je de spanning van de andere koplamp aftakt:moet je,op de koplampstekker,(de bovenste ???)draad van links naar rechts trekken ; en KLAAR IS AREND

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.