Nissan Almera: verlichting tellers

Bouwjaar: 1999

Ik heb een andere radio geinstalleerd en nu doet de teller verlichting het niet meer. De radio en de binnenverlichting doet het nog wel? Weet iemand op welke zekering de teller verlichting zit? of een eventuele andere oorzaak ?

alvast bedankt !

Geert3470

Geplaatst door Geert3470 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

16 (0), 18 jaar geleden

de zekering zit links onder het stuur ofwel onder de motorkap. je moet zoeken naar TAIL LH of TAIL RH je zal zien dat je lichten van je auto achteraan ook niet meer werken.
voor je een nieuwe zekering steekt zal je de massa aansluiting van je radio moet heraansluiten. bij nissan ligt er zelden een massa voor de radio klaar. je moet deze gewoon ergens aftakken. de draad die jij gebruikt hebt is deze van de verlichting, zolang de lichten uit zijn heb je massa via de lamp maar zodra je de verlichting aansluit springt de zekering van je lichten van de kortsluiting via je radio

groeten mario

Geert3470 (0), 18 jaar geleden

Bedankt Mario voor je reactie, de zekering had ik al gevonden maar nu weet ik ook wat ik fout gedaan heb.

gordontago (0), 16 jaar geleden

Hallo,ik heb het zelfde probleem.Kan iemand mij vertellen welke zekering het is bij mij staat hij niet beschreven in het zekeringen kastje.Waar moet ik dan de massa van de verlichting aansluiten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.