Nissan Kubistar 2003: Vermogen houdt in, loopt niet lekker

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: MOT.K9K, Motorinhoud (cc): 1461, Vermogen (kw): 48

Hallo
Ik heb sinds enkele tijd het probleem dat de Kubistar 1.5dci niet meer lekker loopt. Wanneer er gas gegeven wordt schokt de auto soms of houdt vermogen in. Dit is duidelijk merkbaar.

De auto is al reeds uitgelezen maar er waren geen foutcodes of storingen via de computer gevonden.

Via dit forum al veel gelezen maar nog niet de juiste oplossing kunnen vinden. Dit weekend had ik de sensor voor de temperatuur van de binnenkomende lucht gereinigd met LMM spray omdat deze vol olie hing. Echter geen gunstig resultaat.

Ik vermoed dat dit iets met de verhouding lucht/diesel te maken heeft en hij soms daardoor niet optimaal verbrandt. Soms rijdt hij namelijk wel weer een paar minuten normaal om dan toch weer vermogen in te houden.

Hoop dat jullie me misschien in de juiste richting kunnen sturen.

Alvast bedankt

Kabouterplop

Geplaatst door Kabouterplop , lid sinds 4 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Kubistar of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.