Nissan Nissan Almera: Vervangen alle airbag sensoren en module na activatie

Bouwjaar: 2001

Ik heb een schade Almera opgeknapt waarvan de stoel airbag geactiveerd is geweest. Na reparatie van de stoel en vervanging van de sensor lukt het de garage niet om de airbag module te resetten. Men vertelde dat men de complete airbag set moet kopen (sensoren en airbag module) om dit probleem te kunnen verhelpen. Het alleen vervangen van de ge-activeerde airbag sensor was niet voldoende. Iemand hier ervaring mee?

Roger_Rabbit

Geplaatst door Roger_Rabbit (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 19 jaar geleden

Alleen module moet genoeg zijn volgens mij.

Roger_Rabbit (0), 19 jaar geleden

Bedankt Michel voor je antwoord,ik zal dit met de betreffende Nissan dealer gaan overleggen want hij vertelde me dat alles vervangen moest worden.

Roger_Rabbit (0), 19 jaar geleden

We zijn eruit. Het vervangen van alleen de hoofmodule en sensor is dus niet voldoende. Je moet een set bestellen bestaande uit hoofdmodulde en 2 sensoren anders krijg je het niet aan de praat.

Michel7773 (0) PRO, 19 jaar geleden

klopt je krijgt nu een vernieuwde module die niet met de oude sensoren kan communiceren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.