Nissan Sunny 1991: word niet warm in de auto

Bouwjaar: 1991

hallo
mijn nissan sunny word pas na ong half uur of 45 minuuten een beetje warm...(in de auto zelf)
wat kan ik doen?
groetten sjors

sjors10973

Geplaatst door sjors10973 , lid sinds 16 jaar geleden

7 Reacties

RoelV PRO, 16 jaar geleden

Wat doet de temperatuurmeter? Waarschijnlijk is je thermostaat kapot.

skilcom, 16 jaar geleden

Thermostaat vervangen, blijft waarschijnlijk openstaan.

sjors10973, 16 jaar geleden

okey dank je wel ik zou er even naar kijk gr sjors

sjors10973, 16 jaar geleden

Ik heb nog een vraag mijn thermostaat is kapot dus komt de koelvloeistof niet rond en word de motor over verhit???is dat zo want ik kreeg me auto gisteren aan de praat en toen ik ging rijden ging hij na verloop van tijd stotteren en kon ik geen gas meer geven en viel hij uit...
groetten sjors

skilcom, 16 jaar geleden

De thermostaat blijft open staan, dus gaat het koelwater wel rond, maar word de motor niet warm, vandaar dat het koud blijft in de wagen. Normaal moet de thermostaat dicht blijven, zodat het water niet naar de radiator kan stromen zolang de motor niet op bedrijfsthemperatuur is.

sjors10973, 16 jaar geleden

NOu
ik heb het idee dat de motor over verhit is geraakt want de de damp kwam er overal vanaf.. ik weet het allemaal niet zeker maar de motor werd wel warm maar die thermostaat ofzow niet?...
gr sjors

skilcom, 16 jaar geleden

Dan zou het wel eens de cilinderkoppakking kunnen zijn, of erger, een barst in de cilinderkop, verliest hij water ? dan zou het kunnen zijn dat er lucht op het koelsysteem zit waardoor er stoomvorming in het ontstaat, dan werkt de verwarming ook niet , of niet voldoende.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.