Opel Overig : 2000!! berichten!

Hallo Opeltje,

Bij deze wil ik je feliciteren met je jubileum! Volgens de telling heb je inmiddels 2000 reacties op vragen van Opel-rijders gegeven. Sinds een tijdje rijd ik ook Opel en heb al diverse keren een vraag aan Problemcar gericht en heb ik veel tips en ideeen kunnen gebruiken. Ik denk dat ik namens meer mensen spreek als ik zeg : Op naar de 3000!!!

Opeltje,gefeliciteerd en bedankt.......

Ger

wageral

Geplaatst door wageral (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

hee....het is mij nog niet eens opgevallen. bedankt voor de tip. ik neem er vanavond een op..overigens gaan we natuurlijk door voor de 3000...ik vind het gewoon leuk om te doen.,,,,dus wat dat betreft moet het lukken...het lijkt veel, maar ik ben natuurijk al op deze site te vinden vanaf zijn bestaan...en dan gaat het hard. en niet elk probleem is simpel op te lossen..dus daar zijn meerdere postings bij nodig. en dan tikt het aan he..zoals anderen hier wel eens tegen mij gezegd hebben...ik ga door voor de wasmachine..



Ger bedankt!



Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.