Opel omega: 2de achterbank

Bouwjaar: 1999

Kun je in een opel omega van ongeveer 1999 station uitvoering een 2de achterbank monteren en zijn er bevestinging punten voor de gordels?? er moeten 7 personen in die auto kunnen? Weet iemand of het ook kan met de apk ik zelf kan er niets over lezen in het apk boek en de rdw weet het ook niet echt?? Weet iemand toevallig ook of het kan vanwege de verzekering? Ik hoor het graag.
Alvast bedankt voor de moeite.

erwin2915

Geplaatst door erwin2915 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

na mijn mening kan dit dus niet...

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Mag het niet of kan het helemaal niet?????Ik hoor vaniedereen andere dingen zelfs de rdw weet eigelijk niet of het mag maar een achterbank monteren kan toch niet zo moeilijk zijn?
Ik hoor het wel.Alvast bedankt maar weer.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

of het niet mag....ik heb geen ide..maar ik zal net weten waar je de bank en zijn gordel bevestiging aan vast moet maken...

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kun je wel makkelijk gaten boren of zit de brandstof tank eronder???? anders doe ik dat wel en dan goed in de tectiel zetten.

hoogfrequent (0), 19 jaar geleden

In een mondeo wagon kun je wel een extra bank met gordels laten monteren maar dan wel door een carrosserie bedrijf. Bij mij in de buurt (Arnhem) werd dit door Veth gedaan. Een omega lijkt me ook groot genoeg hiervoor dus informeer gewoon eens.

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

zal ik doen richard bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.